Ticker

6/recent/ticker-posts

Ad Code

Hier kan uw advertentie staan

7 februari informatieavond Dorpsnetwerk voor nieuwe inwoners Amerongen

Woensdag 7 februari 2024 wordt er door het Dorpsnetwerk weer een informatieavond georganiseerd voor de nieuwe inwoners van Amerongen. Het programma begint om 20.00 uur in de Napoleonschuur en de nieuwe inwoners worden met woord en beeld geïnformeerd over de geschiedenis en het heden van ons dorp. De dorpswethouder Karin Oyevaar zal de bewoners welkom heten en daarna nemen twee ras-Amerongers (Arie van Barneveld en Hans van de Pol) de toehoorders mee in een enthousiaste presentatie van ons mooie dorp.
Aan het eind van de avond is er voor de nieuwkomers een tas met informatie over verenigingen en andere organisaties om mee naar huis te nemen. De avond is gratis, er is koffie/thee en na afloop een drankje.
Aansluitend op deze informatieavond is er op zaterdagmorgen 10 februari een wandeling door de dorpskern onder leiding van kenners van oud Amerongen.

Er zijn flyers verspreid bij alle bekende nieuwkomers en velen hebben zich ook al aangemeld. Dorpsnetwerk hoopt via deze oproep de nog onbekende nieuwe inwoners op te sporen. Het kan om u zelf gaan, maar ook om adressen uit uw omgeving of uw netwerk. Aanmelden op mailadres: hansvandepol@ziggo.nl
Na aanmelding krijgt u een flyer in de bus.

Daarnaast is er nog beperkte ruimte voor andere geïnteresseerden. Ook zij dienen zich aan te melden op dit mailadres en hier geldt vol=vol.
Zonder aanmelding heeft u geen toegang in verband met de beschikbare ruimte.

Ad Code

Hier kan uw advertentie staan