Ticker

6/recent/ticker-posts

Ad Code

Hier kan uw advertentie staan

13 september start nieuwe reeks gratis koffieconcerten in Andrieskerk

 


Een geurend bakje koffie, een uur prachtige muziek en vrolijke, verrassende toelichtingen. Dat zijn de Koffieconcerten van pianist Wouter Harbers! Vanaf september elke maand in Amerongen.

Wouter en strijkkwartet ‘Romance’ nemen u op woensdagochtend 13 september mee door drie eeuwen romantische muziek, van de ontroerende Air van Bach tot een opzwepende compositie van Ludovico Einaudi. De sfeer tijdens koffieconcerten is ronduit gezellig en dankzij de achtergrondverhalen hoort u de muziek zoals u die nog nooit gehoord hebt. Wouter en het strijkkwartet zijn volkomen op elkaar ingespeeld en traden onder andere live op voor Radio 4 vanuit het Concertgebouw in Amsterdam.

Kom kennismaken met dit unieke concept op 13 september in de Andrieskerk in Amerongen. Vanaf 10:00 uur staat de koffie klaar en om 10:30 uur begint de muziek. De entree is gratis, aan het einde van het concert is er een collecte. Wilt u zeker zijn van een plekje? Reserveer dan tijdig via www.koffieconcerten.nl.

‘Muziek toegankelijk maken voor iedereen.’ Dat is de missie van Wouter Harbers. Zeven jaar geleden begon hij met de eerste serie koffieconcerten in Zeist. In een paar jaar tijd groeide dit initiatief uit tot een landelijke stichting met ruim honderd concerten per jaar. Om de muziek écht toegankelijk te maken voor iedereen is de toegang gratis.

Waar woorden stoppen, gaat de muziek verder. Kom het zelf ervaren! 

Ad Code

Hier kan uw advertentie staan