Ticker

6/recent/ticker-posts

Ad Code

Hier kan uw advertentie staan

11 oktober 2e koffieconcert in de Andrieskerk

 

                            Marianne Selleger en Wouter Harbers (fotografie Robert Cekov)

Op een doordeweekse ochtend wegdromen bij de mooiste klassieke muziek? Vorige maand opende pianist Wouter Harbers zijn serie koffieconcerten in Amerongen. Tot ieders verrassing zat de Andrieskerk helemaal vol. Woensdagochtend 11 oktober is het volgende koffieconcert: dan nemen hij en zangeres Marianne Selleger u graag mee op een muzikale reis door de tijd! 

 

Zes jaar geleden hoorde Wouter Marianne het Ave Maria zingen. Onder de indruk van haar warme altstem en muzikale overtuigingskracht maakte hij kennis. Ze besloten om samen te werken en begonnen in een klein theater in Zeist hun eerste programma: van Bach tot Brel. De bezoekers smulden ervan. Wat klein begon is uitgegroeid tot een tournee: Wouter en Marianne spelen het programma deze oktober op veertien locaties door heel Nederland.

 

11 oktober is Amerongen aan de beurt. U bent hartelijk welkom in de Andrieskerk. Bij een koffieconcert hoort natuurlijk koffie: die staat vanaf 10:00 uur voor u klaar. Klokslag half elf stappen Wouter en Marianne in hun muzikale tijdmachine; ze nemen u met het eerste stuk van Bach drie eeuwen mee terug in de tijd. Via het werk van tien generaties componisten leveren ze u aan het einde van het concert gelukkig weer af in het heden.

Ad Code

Hier kan uw advertentie staan