Ticker

6/recent/ticker-posts

Ad Code

Hier kan uw advertentie staan

Activiteiten van het Dorpsnetwerk voor Nieuwkomers: oproep voor adressen

 

Dit jaar organiseerde het Dorpsnetwerk voor het eerst twee activiteiten voor nieuwkomers in Amerongen. Er namen 75 nieuwe inwoners aan deel.

In februari was er een avond in de Napoleonschuur waar de geschiedenis tot aan de huidige kenmerken van het dorp volop aan de orde kwamen. Het was een levendige avond met presentaties - van geboren Amerongers- aangevuld met foto-, film- en dronebeelden.

Enkele dagen later waren er rondleidingen door de oude kern van het dorp waarbij de omvorming van het oude dorp naar het heden aandacht kreeg.

Door het succes van dit jaar willen we in februari 2024 weer zulke activiteiten organiseren en wel op woensdagavond 7 en zaterdagmorgen 10 februari. De activiteiten zijn gratis.

Hoe bereiken we alle nieuwkomers van dit jaar om hen uit te nodigen?

De leden van het Dorpsnetwerk zetten de oren en ogen open. Maar we kunnen nooit iedereen opsporen. Lezers van de Klepperman kunnen helpen. Er zullen nieuwkomers onder de lezers zijn en velen zullen in hun buurt wel nieuwkomers hebben ontmoet.

Hans van de Pol van het Dorpsnetwerk ontvangt graag hun adressen.

Zodra de flyer van de activiteiten klaar is, krijgen deze nieuwe Amerongers deze in de brievenbus en kunnen ze, als ze dat willen, zich opgeven. Het e-mailadres van Hans is: hansvandepol@ziggo.nl

Hij hoopt via de Klepperman vele nieuwkomers op te sporen.

Ad Code

Hier kan uw advertentie staan