Ticker

6/recent/ticker-posts

Ad Code

Hier kan uw advertentie staan

2 december Herfstwandeling Amerongse Bos

 


De herfst is bij uitstek het seizoen om een boswandeling te maken. Er valt zoveel te genieten. De prachtige herfstkleuren, de rust en stilte in het bos, paddenstoelen die hier en daar hun kopje opsteken, de aardse geuren van natte grond en bladeren. Het is ieder jaar weer een feest voor de zintuigen. De vrijwilligers van het Team Amerongse Bos weten dat als geen ander en nodigen u uit om samen met één van hun ervaren gidsen een wandeling door het bos te maken, zodat ook u van al dit moois kunt genieten. Tijdens de wandeling zal de gids u kennis laten maken met alle bijzondere wetenswaardigheden over dit bos en haar bewoners.

Op zaterdag 2 december om 13.30 uur gaat deze wandeling van start vanaf het bezoekerscentrum van Utrechts Landschap aan de Veenseweg 8 in Amerongen. De deelname is gratis.

Het informatiecentrum is bereikbaar met het openbaar vervoer: vanaf Driebergen-Zeist, Veenendaal of Wageningen met bus 50 naar Amerongen, uitstappen bij halte “Amerongse Berg”. Vanaf hier is het ca. 500 m lopen. Komt u met de auto, dan kunt u parkeren op de parkeerplaats van Groene Entree de Burgwal

Deelnemers moeten zich wel vooraf even aanmelden op de website van Utrechts Landschap, met een druk op de knop reserveren. De wandeling duurt ca. 1½ uur en is geschikt voor jong en oud, mits goed ter been.

Ad Code

Hier kan uw advertentie staan