Ticker

6/recent/ticker-posts

Ad Code

Hier kan uw advertentie staan

Elke woensdag: De Bosboemel

 

De Bosboemel zal ook dit jaar weer iedere woensdag- en zaterdagmiddag door het Amerongse Bos rijden. De eerste rit wordt gereden op zaterdag 13 april, de laatste is op zaterdag 12 oktober.

Het afgelopen seizoen is gebleken dat een ritje met de Bosboemel voor de doelgroep mensen met een mobiele beperking in een grote behoefte voorziet. Er werd gedurende het gehele seizoen druk en dankbaar gebruik gemaakt van de speciaal voor deze groep geboden mogelijkheid om ook te kunnen genieten van onze mooie natuur. Voor velen was het al heel lang geleden dat ze in een bos waren geweest en de chauffeurs en gidsen van het Vrijwilligersteam Amerongse Bos zagen onderweg dan ook niets dan vrolijkheid en tevredenheid op de gezichten van hun passagiers.

Ook de zorginstellingen uit de regio hebben de Bosboemel inmiddels ontdekt, want buiten de ritten voor individuele deelnemers om werd druk gebruik gemaakt van de ook door Utrechts Landschap/Amerongse Bos aangeboden groepsritten, waarbij een groep mensen uit bijvoorbeeld een zorginstelling, onder leiding van twee zorgmedewerkers een mooie rit maakte door het bos. Deze groepsritten worden m.u.v. zondag gereden op andere dagen dan de woensdag en de zaterdag. Die twee dagen blijven gereserveerd voor de ritten met individuele deelnemers.

Individuele deelnemers vinden alle informatie over de rit en hoe u zich kunt aanmelden via de site van Het Utrechts Landschap.

Groepsritten kunnen worden aangevraagd via deze link op de site van Utrechts Landschap.

Hier vindt u ook alle verdere informatie.

Let op: de Bosboemel is bedoeld voor mensen met een mobiele beperking In het voertuig is plaats voor maximaal 6 personen inclusief begeleiding. Het is op dit moment zowel voor individuele deelnemers als voor groepen al mogelijk om een rit met de Bosboemel te boeken, aarzel dus niet en meld u aan.

Ad Code

Hier kan uw advertentie staan