Ticker

6/recent/ticker-posts

Ad Code

Hier kan uw advertentie staan

Saba massagepraktijk in Amerongen: ‘Masseren vanuit je hart en intuïtie’

 (gesponsord bericht)

Even helemaal ‘uit je hoofd’ en bewust terug naar je gevoel, naar je lichaam. Tijdens een ontspanningsmassage vloeien spanningen weg en komt je geest tot rust. Als er veel onrust is, kan een massage helpen om in balans te komen. Daar hoop ik positief aan bij te mogen dragen. Samen kunnen we inzicht krijgen in wat jouw lichaam je probeert te vertellen. Tijdens een massage hoef jij alleen maar in stilte te voelen wat het met je doet, verder niets.

Ik masseer intuïtief. Dat wil zeggen dat ik tijdens de massage geen vaste volgorde hanteer. Ik gebruik de geleerde technieken en vele fijne grepen vanuit mijn hart en gevoel. Met liefde en respect.

Nieuwsgierig? Kijk voor meer info en de mogelijkheid om een afspraak te maken op:

www.sabamassagepraktijk.nl

Tot ziens!

Ad Code

Hier kan uw advertentie staan