Ticker

6/recent/ticker-posts

Ad Code

Hier kan uw advertentie staan

20 april Amerongse Koploop

 


Op zaterdag 20 april 2024 vindt de 24ste editie van de Amerongse Koploop plaats. Dit evenement is een gezellige en uitdagende trail door de bossen van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug tussen Amerongen en Leersum. De routes zijn in 2022 geheel vernieuwd.

De Koploop kent verschillende afstanden. Voor de jeugd van 3 t/m 7 jaar is er de Kidsrun van 750 meter en jeugd van 8 tot 12 jaar kunnen meedoen aan de Kidsrun van 1500 meter. Voor senioren staan de 6, 10 en 16 km Koploop trail op het programma. De 16 km trail heeft een uitdagend parcours met 210 hoogtemeters. Voor alle wandelaars is de keuze voor de 10 of 16 km Koploop Hike.

Van het inschrijfgeld gaat 25% naar de stichting Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug in het kader van “Sporten in en vóór de natuur”. Een consumptiemunt is opgenomen in het inschrijfgeld voor de hikers en trailrunners, hiermee kan je bier, koffie, biosap of friet kan halen. Brouwerij Hemursbier uit Amerongen is aanwezig met heerlijk lokaal bier. Restaria De Brabander staat op het sfeerplein met friet van vers gesneden aardappelen. Het Leersumse koffiehuis Johnnies serveert koffie, biosap en gebak.

Alle deelnemers krijgen een Koploop startnummer en na afloop een duurzame GreenRace medaille. Haasten bij de start hoeft niet de tijdwaarneming gaat elektronisch. Bij de start/finish is een sfeerplein ingericht om nog even gezellig te blijven hangen.

Sportief en gezond op pad met je collega’s? Nieuw dit jaar is de inschrijving van een businessteam. Een team bestaat uit 3 of 4 personen. Je kan met meerdere teams op verschillende onderdelen meedoen. Meer informatie vind je op de website van Greenrace.

Ad Code

Hier kan uw advertentie staan