Ticker

6/recent/ticker-posts

Ad Code

Hier kan uw advertentie staan

Padelbanen ATV Amerongen feestelijk geopend

 

            Opening padelbanen door Armindo en Femke, rechts Nic Meijer

AMERONGEN, 15 juni 2024 – De Amerongse Tennis Vereniging (ATV) heeft zaterdag 1 juni de opening van vier gloednieuwe padelbanen op haar park gevierd. Het populaire padel - een combinatie van tennis en squash - voegt vanaf nu een nieuwe dimensie toe aan de tennisvereniging en de sportieve activiteiten van de ATV. De officiële opening werd verricht door ATV voorzitter Nic Meijer en het oudste- en jongste padel-lid van de vereniging.


Ruim 120 mensen, veelal leden en sponsoren, kwamen op het openingsevenement af. Startend met een warm welkomstwoord van voorzitter Nic Meijer. Het belang van de toevoeging van padel voor de saamhorigheid van het dorp en inwoners van Amerongen en omgeving werd benadrukt. Terugblikkend op de eerste weken van padel, constateert Nic Meijer dat er veel nieuwe gezichten zijn bij de ATV en dat er enorm veel gespeeld wordt. “Ik zie nieuwe leden meerdere keren per week spelen. Het is écht een gezelschapsspel, nog net iets meer dan tennis”, zo concludeert Nic.

Uiteraard sprak Nic ook zijn grote dank uit aan alle betrokkenen die de snelle uitrol van padel mogelijk hebben gemaakt. In het bijzonder de padel-commissie van de ATV. “In ruim een half jaar tijd is dit van idee tot uitvoering gerealiseerd: een topprestatie”! Nic sprak verder zijn trots uit op het vernieuwde tennispark en wat we samen hebben bereikt.


Officiële opening!
De officiële openingshandeling werd vervolgens verricht door de oudste- en jongste padel-leden van de ATV: Armindo en Femke en voorzitter Nic Meijer. Waarna vervolgens een demonstratie wedstrijd werd gespeeld. Tegelijk zorgden DJ Michael en volkszanger Justin de Wildt voor feestelijke sferen. De leden van de vereniging kregen ook de kans om de padelbanen zelf uit te proberen. Een hapje en drankje mochten uiteraard niet ontbreken.


Plaatsje op de wachtlijst
De ATV heeft nu al het maximum aantal padel-leden in het ledenbestand bereikt, 200 leden maar liefst. “De animo is enorm”, aldus Nic Meijer.Gelukkig is er wel een wachtlijst waar je jezelf op kunt plaatsen.” Voor een plekje op de wachtlijst ga je naar www.amerongsetennisvereniging.nl. Je krijgt dan een bericht als er een plek vrij is gekomen.


Meer info over padel of aanmelden
Geïnteresseerden voor padel bij de Amerongse Tennis Vereniging zijn altijd van harte welkom op het tennispark van de ATV om een kijkje te nemen.  Of neem uiteraard een kijkje op de website voor meer informatie en de soorten lidmaatschap voor padel, tennis of een combinatie daarvan: https://www.amerongsetennisvereniging.nl

Ad Code

Hier kan uw advertentie staan