Ticker

6/recent/ticker-posts

Ad Code

Hier kan uw advertentie staan

10 juli: Zomeravondwandeling Amerongse Bos

Er zijn maar weinig dingen meer ontspannend dan het maken van een heerlijke wandeling door de bossen op de Amerongse Berg. Vooral in de vroege avonduren als de natuur tot rust komt en het planten- en dierenleven langzaam verstilt.

En als u tijdens zo’n wandeling ook nog van alles leert over de omgeving waar u loopt, kan het haast niet anders dan dat u daarna met een voldaan gevoel huiswaarts keert, uw hoofd vol van alle nieuwe indrukken en met veel vers opgedane kennis.

Woensdag 10 juli organiseert Het vrijwilligersteam Amerongse Bos onder leiding van één van haar gidsen een zomeravondwandeling. Deze 1,5 uur durende wandeling vertrekt om 19.00 uur vanaf het bezoekerscentrum van Utrechts Landschap.

De gids zal, naast diverse andere interessante onderwerpen, uitleg geven over het bosbeheer en hoe een gezond en vitaal bos ontstaat. Nu de zomer eindelijk is begonnen begint de natuur helemaal tot leven te komen. Ervaar tijdens deze wandeling de rust en de stilte in het Amerongse Bos en geniet van een zon die langzaam ondergaat.

Voor deze wandeling wordt een kleine bijdrage gevraagd. Er is plaats voor 15 personen. Deelnemers moeten zich vooraf aanmelden op de site van Het Utrechts Landschap.

Het informatiecentrum is bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Driebergen-Zeist, Veenendaal of Wageningen met bus 50 naar Amerongen, uitstappen bij halte “Amerongse Berg”. Vanaf hier is het ca. 500 m lopen. Komt u met de auto, dan kunt u parkeren op de parkeerplaats van Groene Entree de Burgwal.

Ad Code

Hier kan uw advertentie staan