Ticker

6/recent/ticker-posts

Ad Code

Hier kan uw advertentie staan

15 oktober ‘Zingen rond het vuur’ in de Rijnkapel

 


Samen zingen met Eva en Marieke

Zingen rond het Vuur

Samen rond een vuurtje: een moment van verstilling en bezinning. Ruimte om stil te staan bij jezelf. Maar ook een fijne plek van samenkomen, met elkaar verbinden en de warmte van ons gezamenlijke vuur te voelen. Een geweldig krachtige manier om dit te beleven is door samen zingen en samen stil zijn. We zullen inspirerende liederen zingen van over de hele wereld en uit allerlei spirituele stromingen, steeds rondom een thema. Korte eenvoudige liederen die je zo meezingt. Weet je welkom. Ervaring is niet nodig, je hoeft niks te kunnen of je best te doen. Het gaat niet om perfect, het gaat om echt. Jij, precies zoals je bent.

Er zijn stoelen en meditatiekussentjes aanwezig. Je mag ook je eigen yogamatje meenemen als je wilt. Het kan fijn zijn om iets warms aan te trekken.

Zingen rond het Vuur wordt geleid door Eva Smit en Marieke Nap, beiden geestelijk verzorger bij het Centrum voor Levensvragen. Daarnaast is Eva ook stembevrijder, en is Marieke sociaal makelaar voor Amerongen/Leersum/Overberg.


Datum: Iedere 3e zondag van de maand in de Rijnkapel

Tijd: 20.00 uur

Bijdrage: € 15,- (mocht dat een belemmering zijn, neem even contact op.)

Aanmelden: berichtje naar Eva Smit op 06-24767207

Ad Code

Hier kan uw advertentie staan