Ticker

6/recent/ticker-posts

Ad Code

Hier kan uw advertentie staan

25 november Winterfair Amerongen

Zaterdag 25 november a.s. vindt de jaarlijkse Winterfair in Amerongen plaats, van 14.00 uur tot 19.00 uur in het oude gedeelte van het dorp.
Met ruim 100 standhouders is de Winterfair groter dan ooit. Komt u ook winkelen bij de vele leuke kramen van winterdekens tot leuke woonaccessoires, sieraden en nog veel meer? Ook is er een aantal leuke winterse foodtrucks waar u een lekkere hap kunt halen of een heerlijke warme
chocomel. De kinderen worden ook niet vergeten en kunnen genieten van een rondje in de draaimolen, op een springkussen of maak een leuke familiefoto.
Daarnaast kunnen de kinderen om 18.00 uur meedoen met een lampionnenoptocht door het dorp, die start voor de Andrieskerk op de T-splitsing onder begeleiding van muziekkorps Ons Genoegen uit Amerongen. Kortom, genoeg voor een (mid)dagje vermaak voor het hele gezin, voor jong en oud!

LET OP! Mocht u met de auto willen komen, parkeer alleen op de door ons aangegeven  parkeerlocaties en niet in het oude dorp om de locatie van de Winterfair heen.

 

Meer informatie:
www.winterfairamerongen.nl

Ad Code

Hier kan uw advertentie staan