Ticker

6/recent/ticker-posts

Ad Code

Hier kan uw advertentie staan

Amerongse Bosboemel ontvangt donatie Rabobank Rijn en Heuvelrug

 


De Rabobank viert dit jaar haar 125 jarig bestaan en ter gelegenheid daarvan stelde de bank éénmalig een extra bijdrage van € 125.000 beschikbaar om in het leefgebied Rijn en Heuvelrug te investeren in lokale duurzaamheidsoplossingen en projecten.

Toen de Stuurgroep van de Bosboemel, onderdeel van Vrijwilligersteam Amerongse Bos, hiervan hoorde, werd onmiddellijk contact opgenomen met de Stichting Utrechts Landschap. Vrijwilligersteam Amerongse Bos is, zoals u misschien weet, onderdeel van deze Stichting.

Vanuit Utrechts Landschap werd direct actie ondernomen door de afdeling Fondsenwerving, waarbij de opzet en doelstelling van de Bosboemel onder de aandacht werd gebracht bij de Rabobank en waarbij tegelijkertijd de wens werd geuit om de Bosboemel in aanmerking te laten komen voor een donatie.

De Bosboemel is een initiatief van het Vrijwilligersteam Amerongse Bos, met het doel om personen met een mobiele beperking de mogelijkheid te bieden om te genieten van de bossen en mooie natuur rondom het dorp Amerongen. De afgelopen paar seizoenen werd er druk gebruik gemaakt van deze mogelijkheid, een teken dat de Bosboemel in een duidelijke behoefte voorziet. Echter, zoals ieder vervoermiddel, heeft ook de Bosboemel onderhoud nodig en dat is natuurlijk niet gratis.

Inmiddels kunnen we melden dat dit gelukt is. Utrechts Landschap ontving deze week het bericht dat de Rabobank Rijn en Heuvelrug ten behoeve van de Bosboemel een donatie doet van € 1500,00!

Utrechts Landschap, het Vrijwilligersteam Amerongse Bos en vooral de Stuurgroep Bosboemel zijn hier ongelooflijk blij mee en danken Rabobank Rijn en Heuvelrug voor deze mooie gift.

Ad Code

Hier kan uw advertentie staan