Ticker

6/recent/ticker-posts

Ad Code

Hier kan uw advertentie staan

Opening House of Bird Kwintelooijen trekt honderden enthousiaste bezoekers

 


UTRECHTSE HEUVELRUG – Op zaterdag 2 december vierde House of Bird Kwintelooijen, gelegen in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, zijn langverwachte opening. Deze feestelijke gebeurtenis trok honderden bezoekers. De ceremoniële eerste biertap door wethouders Bert Fintelman en Dylan Lochtenberg van Rhenen en Veenendaal, markeerde het begin van een nieuwe mijlpaal.

De diversiteit aan gasten – vrienden, familie, lokale bewoners, natuurliefhebbers en fijnproevers – onderstreepte de brede aantrekkingskracht van het proeflokaal. Bekend om zijn eigen bieren van Bird Brewery en duurzame gerechten, ontving House of Bird een karrevracht aan positieve reacties. De gezamenlijke toast symboliseerde de veelbelovende toekomst van deze unieke bestemming; het eerste proeflokaal van een brouwerij in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.

"De overweldigende steun en het enthousiasme van onze gasten tijdens de openingsceremonie waren hartverwarmend,” deelde medeoprichter Rik van den Berg. "Deze positieve ontvangst bevestigt dat House of Bird Kwintelooijen een verrijking is voor het gebied.”

Het weekend bleef drukbezocht, een teken van de populariteit van House of Bird. "Deze respons overtreft onze verwachtingen," zei Teun IJff. "Onze locatie biedt een unieke combinatie van natuur en culinaire ervaring, die door onze gasten zeer wordt gewaardeerd."

Medeoprichter Ralph van Bemmel benadrukte de rol van House of Bird in het bevorderen van natuurbeleving: “Als proeflokaal willen we niet alleen uitblinken in gastvrijheid, maar ook in het betrekken van bezoekers bij de natuur. We kijken uit naar de opening van het inpandige natuureducatiecentrum en de samenwerking met lokale initiatieven om deze visie te realiseren."

House of Bird Kwintelooijen, nu open van woensdag tot en met zondag voor lunch en borrel tussen 09.30 en 17.00 uur, plant uitbreiding van de openingstijden naar maandag, dinsdag en diverse avonden in de nabije toekomst. Het enthousiaste team van House of Bird kijkt uit naar de toekomst en verwelkomt iedereen om de unieke sfeer en charme van deze bijzondere locatie zelf te komen ervaren. Voor meer informatie, bezoek de website van proeflokaal House of Bird Kwintelooijen.

Ad Code

Hier kan uw advertentie staan