Ticker

6/recent/ticker-posts

Ad Code

Hier kan uw advertentie staan

Rustige focus en uitdaging op maat bij Iyengar yoga in Leersum

(gesponsord bericht)


Iedere woensdagavond fietst Hanna Ruiten uit Amerongen naar ‘de Hooiberg’ in Leersum om mee te doen met de Iyengar yogales. “Ik vertrek vaak met een gehaast gevoel vanuit het spitsuur thuis naar de yogales om een moment voor mezelf te hebben. Wat ik zo fijn vind aan yoga is dat ik er niet zo moe van word. De setting is rustig, er zijn niet te veel prikkels. Je kan je precies richten op waar je mee bezig bent: je houding en je ademhaling. Het is een soort wekelijkse check-up waarbij je letterlijk voelt hoe je in je vel zit.”

“Simeon, de docent, geeft altijd nauwkeurige aanwijzingen op maat. Er wordt naar ieder individueel lijf gekeken. Hij geeft heel nuchter les, en vaak met een kwinkslag. Daardoor is de sfeer ontspannen waardoor mensen ook wat durven vragen. Zo kan je even checken: doe ik het wel goed? Heel vaak valt juist daardoor het kwartje.”

“Wat ik het fijnste aan de les vind is de ontspanningsoefening aan het einde. Dan kan je alles even helemaal loslaten. Ik wil dan wel in de Hooiberg blijven logeren!”

Elke woensdagavond zijn er twee lessen, om 19:00 uur en om 20:30 uur, onder begeleiding van docent Simeon van Tongeren. Een proefles is gratis, dus je kan het een keer vrijblijvend komen proberen. Kijk op de website www.simeonyoga.nl voor meer informatie en het aanmelden voor een proefles.

Ad Code

Hier kan uw advertentie staan