Ticker

6/recent/ticker-posts

Ad Code

Hier kan uw advertentie staan

2 maart Winterse wandeling door het Amerongse Bos

 

Het is weer een ideale periode voor het maken van een boswandeling. Steeds vaker komt de zon tevoorschijn om te spelen met de nog kale takken van de bomen. Maar wees niet te snel, want ook nu nog kan de winter plotseling weer haar kop opsteken. Vaak genoeg bijvoorbeeld, viel er in maart of april nog een flink pak sneeuw.

Laat deze gedachte je echter niet uit het veld slaan en ga mee op deze winterse wandeling door het Amerongse Bos!

De wandeling start op zaterdag 2 maart om 13:30 uur vanaf het bezoekerscentrum van Utrechts Landschap aan de Veenseweg 8 in Amerongen en de wandeling duurt ongeveer 1 ½ uur. Voor het deelnemen aan deze wandeling wordt een kleine bijdrage gevraagd. Deelnemers wordt gevraagd zich vooraf aan te melden. Dat kan op de site van Utrechts Landschap: https://www.utrechtslandschap.nl/activiteiten/excursie/winterwandeling-amerongse-bos

Hier vindt u alle informatie en kunt u reserveren. Er is plaats voor 15 personen.

Het informatiecentrum is bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Driebergen-Zeist, Veenendaal of Wageningen met bus 50 naar Amerongen, uitstappen bij halte “Amerongse Berg”. Vanaf hier is het ca. 500 m lopen. Komt u met de auto, dan kunt u parkeren op de parkeerplaats van Groene Entree de Burgwal.

Ad Code

Hier kan uw advertentie staan