Ticker

6/recent/ticker-posts

Ad Code

Hier kan uw advertentie staan

Padelbanen ATV Amerongen definitief open


AMERONGEN, 11 april 2024 – Na de aankondiging van 4 gloednieuwe padelbanen bij de Amerongse Tennis Vereniging (ATV) eind 2023, is er nu witte rook: de banen zijn opgeleverd en vanaf nu bespeelbaar. De afgelopen twee maanden is er keihard gewerkt om de banen te kunnen presenteren. De eerste padel-leden van de ATV hebben inmiddels op de banen gespeeld en het enthousiasme was direct groot. Rondom de banen worden nog de laatste puntjes op de i gezet om het vernieuwde tennis- & padelpark spik en span te maken. Maar padel-leden zijn vanaf nu, na een online reservering, van harte welkom om te komen spelen!


Feestelijk moment met intensief voortraject
De padel-commissie die vorige zomer spontaan ontstond, zagen de populariteit van de opkomende sport en zagen padel als een aanwinst voor de vitaliteit en sociale verbinding in het dorp. Met trots zijn de banen daarom officieus geopend. Een officiële opening volgt begin van de zomer.

Padel, een mix tussen tennis en squash, is instapvriendelijk en geschikt voor alle leeftijden. Voorzitter van de ATV, Nic Meijer: “het vierkoppige padelteam onder leiding van Bart Drost heeft enorm veel energie in dit project gestoken. Het is super snel van de grond gekomen allemaal. De interne lobby ging van start in de  herfst van 2023 en nu al liggen er al 4 nieuwe padelbanen. Dat maakt me hartstikke trots. Enorm veel dank aan alle betrokkenen, financiers en sponsoren!”.


De finishing touch
Nic Meijer vervolgt: “de banen zijn 100% bespeelbaar en alle padel geinteresseerden zijn inmiddels benaderd om hun aanmelding definitief te voltooien. We hebben nu al 150 padelleden in het ledenbestand. Gelukkig hebben we nog steeds – weliswaar beperkt - plek voor nieuwe leden. Aanmelden voor padel of een combinatie van padel en tennis kan eenvoudig via onze website. De komende periode werken we nog aan de finishing touch van ons tennis- en padelpark. Zoals nog wat bestratingswerkzaamheden, een elektronisch toegangssysteem etcetera. Daarbij werken we toe naar een officiële opening van de banen van ATV Tennis & Padel.


Meer info over padel of aanmelden
Geïnteresseerden voor padel bij de Amerongse Tennis Vereniging zijn van harte welkom op het tennispark van de ATV om een kijkje te nemen. Er is nog beperkt ruimte voor nieuwe padelleden.  Of neem uiteraard een kijkje op de website voor meer informatie en de soorten lidmaatschap: https://www.amerongsetennisvereniging.nl

Ad Code

Hier kan uw advertentie staan